EXPLORA els recursos naturals

Aquesta activitat, especialment de caràcter pràctic, consistirà en la realització de diverses visites guiades i tallers que permetran comprovar com la natura ens proporciona un seguit de coneixements que nodreixen la nostra societat d’avenços que avui ens són indispensables. El curs consisteix en un tast de diferents temes relacionats amb els recursos de la natura vistos des de diferents punts de vista (el propi recurs, el seu aprofitament, els canvis amb el pas del temps...). En aquesta edició concretament els temes estan relacionats amb el bosc i al sostenibilitat, el patrimoni d ela sal i la relació entre art i ciència.

L'activitat consistirà en 25 hores presencials (només a les tardes) i 5 no presencials. Consistirà en realitzar visites i tallers sobre temes relacionats amb la resta de cursos de la Universitat Catalana d'Estiu de la Natura 2020.

L'activitat gaudeix de reconeixement de crèdits ECTS i està inclosa dins del Pla de formació permanent del professorat de Secundària del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.


Dates: del 6 al 10 de juliol de 2020 (només a les tardes)

Visites: Pendents de determinar

Tallers: Pendents de determinar


INSCRIPCIÓ AL CURS
Properament


Places limitades, per ordre d'inscripció.

© 2020 Exploratori dels Recursos de la natura. Tots els drets reservats.